2018-10-31 04:13:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma igazán szorgalmas

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de kellemetlen fényszögben van a Nappal, ez eléggé zavaró körülményeket teremt. Ön is érzi, hogy valami nem úgy megy, ahogy kellene, így jobb, ha visszavesz egy kicsit a tempóból. Találkozói súrlódásmentesen zajlanak le. Este tegyen rendet a lakásában.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz szemben áll az ön uralkodó bolygójával. Most lazán fel tudja dolgozni a tegnapi elmaradását. Ma igazán szorgalmas, nyugodtan megdicsérheti magát, mert más nem fogja megtenni, pedig az eredmények önmagukért beszélnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold már az Oroszlán jegyében áll, és segít önnek tovább lépni egy bizonyos dologban. Nagyon gyorsan talál eszközöket és utat ahhoz, hogy hogyan tud mindent a legjobban elrendezni. Ma önnek lesznek a legjobb érvei, és így szerezhet magának tiszteletet és megbecsülést. Magánéletében ma nem kellene komoly vitákba részt vennie.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Már reggel mosolyogva kel fel az ágyból, sok terve lesz erre a napra. Nagyon jó programokat szervezhet a baráti körével. Ragadja magához a kezdeményezést, és szervezzen meg egy találkozót. Ma sportolhatna is egy kicsit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A bolygóhatások segítik újszerű vállalkozásának sikerét. Kissé feszült, de ennek ellenére jól érzi magát. Előrelépést tapasztal pénzügyek terén. Magánéleti kapcsolataiban legyen nagyon óvatos!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerencsés napja lesz a mai. Igyekezzen a személyes céljait és karrierjét előtérbe helyezni. Ne engedjen a pénzszórás kísértésének, álljon ellent! Partnere érzékenyebb, mint máskor.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars és a Hold is jó fényszöget vet az ön jegyére, de a Szaturnusz és a Plútó visszaveti önt. Olyan tulajdonságokat vehet észre magán, amiről azt hitte, már régen leszokott. Ma nagyon fogja zavarni, ha valaki valamilyen módon elnyomná önt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Feszült munkahelyi légkörben a munkatársai sértődékenyebbek és érzékenyebbek a szokottnál. Próbálja meg figyelmen kívül hagyni a bántó megjegyzéseket!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Még idejében vitt rendszert az életébe, ezért elsősorban önmagának köszönheti, hogy sikeresen jut túl egy megmérettetésen. Közelébe kerül egy nem mindennapi lehetőségnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Komoly sikerekre van kilátása, bármiben, amihez ma hozzáfog. Nyugodtan többet is vállalhat, mint amit betervezett. Este jó érzéssel mehet aludni, büszke lehet majd a teljesítményére.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma megnő az önbizalma és bátrabban alkalmazza kreatív ötleteit. Környezete nyitott az újításokra, így könnyen elnyerheti elismerésüket. Romantikus kaland van kilátásban, ami lázba hozza.


Halak: II. 19. - III. 20.
Időzavarban szenvedhet, vagy valamilyen belső kényszer hajtja a megfoghatatlannak tűnő céljai felé. Otthonában túl sok a feszültség. Ne vállalkozzék most változtatásokra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: